• IR OGREVANJE

Infrardeča svetloba je del nevidnega spektra svetlobe. Je ena od naravnih oblik prenosa toplote v naravi. Na primer, Zemlja od sonca vsak dan prejme ogromne količine toplote izključno preko različnih oblik IR valovanja. Grelni IR paneli oddajo čisto in prijetno toploto.
IR tehnologije pa pa se ne uporabljajo samo za ogrevanje, ampak tudi v zdravstvene, medicinske, terapevtske, gospodinjske, industrijske in še druge namene, zato je tudi dobro raziskano področje.

Več o ogrevanju z IR paneli…

  • LED RAZSVETLJAVA

LED diode imajo zelo dolgo življenjsko dobo ⇒ 100.000 ur, kar pomeni več kot 11 let neprestanega svetenja. Če jih primerjamo s klasičnimi žarnicami, ki imajo življenjsko dobo približno 1000 ur, LED dioda zdrži najmanj 100-krat dlje. Standardne LED diode porabijo prbl. 0,1W. So odporne na tresljaje in udarce in praktično neuničljive. Zagotavljajo minimalno porabo električne energije 1-3W, tako z njihovo uporabo prihranimo pri denarju = VARČNOST.
Velika prednost LED svetil je, da se ne segrevajo, s tem se z njihovo uporabo izognemo morebitnim nevarnostim (požar) = VARNOST.
Narejena so iz ekološko neoporečnih materialov = PRIJAZNO DO OKOLJA.

 

  • ELEKTRIČNA MOBILNOST

 

  • PRIKLOPI NA ELEKTRIČNO OMREŽJE

 

  • ELEKTRIČNE INŠTALACIJE

 

  • REŠITVE NA KLJUČ

    Stranke se velikokrat odločijo, da vse rešitve v energetiki za svoj objekt prepustijo nam, zato uredimo vse od začetka do konca (električne inštalacije, talno ogrevanje, izolacija, toplotna črpalka, sončna elektrarna,…). Za vse dejavnosti uredimo tudi dokumentacijo, dovoljenja, subvencije in ostale administrativne zadeve.