Podjetje Energing je bilo zasnovano leta 2013 z namenom, da naročniku omogočimo vse energetske storitve na enem mestu, ne le po posameznih sektorjih. Posameznik ima tako opravka z enim izvajalcem in mu ni potrebno iskati drugih izvajalcev za vsako storitev posebej.

V našem podjetju za posamezna gospodinjstva in poslovne objekte iščemo rešitve, s katerimi ustvarimo maksimalen prihranek, pametno pri vsem tem pa je, da s tem pozitivno vplivamo na okolje in ekologijo.

Naše storitve vam omogočijo energetsko neodvisnost ter samooskrbo z električno in toplotno energijo. Namesto vas poskrbimo tudi za vsa dodatna dela, da vam omogočimo popolno brezskrbnost in projekte izvedemo od začetka do vseh končnih podrobnosti. Nudimo vodenje projektov, ki ste si jih morda že zamislili, ali pa vam pri idejah ponudimo strokovno pomoč.

Stranke se velikokrat odločijo, da vse rešitve v energetiki za svoj objekt prepustijo nam, zato uredimo vse od začetka do konca (električne inštalacije, talno ogrevanje, izolacija, toplotna črpalka, sončna elektrarna,…). Za vse dejavnosti uredimo tudi dokumentacijo, dovoljenja, subvencije in ostale administrativne zadeve.

 

Za vsa morebitna vprašanja nas kontaktirajte in mi vam bomo z veseljem pomagali najti odgovore.